Vändkurs

Kursveckor 12
Kurstid Enligt önskemål.
Kursledare/lärare Gunilla Brattberg m.fl.
Kurskostnad 1800:- (för privatpersoner), 3.600:- + moms (för arbetsgivare m.fl.)
Kursbeskrivning   

Vändkursen är till för att du ska kunna bryta en neråtgående destruktiv spiral för att i stället göra konstruktiva val mot bättre hälsa. Processen är att jämföra med att vända en atlantångare. Det behövs en hel del jobb för att ändra kurs, och det tar tid innan den går på en ny stabil kurs. I denna kurs ägnar du dig åt själva vändningen.

Under kursen kommer du att, med ledning av det du lär dig, skapa en konkret plan för hur du ska kunna förbättra din hälsa. Du kommer att få enskilda uppgifter efter varje kursavsnitt, och du kommer att kunna ”samtala” med övriga kursdeltagare i ett samtalsforum.

För att du – och jag/vi som kursledare – ska veta om kursen har hjälpt dig till förbättrad hälsa så kommer du att fylla ett antal frågeformulär vid kursens början och slut. Det förekommer inlämningsuppgifter varje vecka. Dessa betygsätts dock ej. Ansvaret för din inlärning har du själv.

Kurskrav  Dator med Internetuppkoppling, datorprogrammet Adobe Reader (kan laddas hem på http://www.adobe.com/se/products/reader/) och digitalt foto av dig själv (ditt ansikte).
Kursböcker Brattberg G. Ömma tår (kurspris 140:- inkl. porto)
Brattberg G. Levande ord (kurspris 200:- inkl. porto)
Anmälan senast När som helst.
Anmälan till Anmälningsblankett

Anmälan är bindande. För deltagare som hoppar av mindre än en vecka före kursstart debiteras halva kursavgiften, och för deltagare som hoppar av 1-2 veckor före kursstart debiteras en administrativ avgift av 500:- + moms. Kursen ska vara betald innan den påbörjas.

I avvaktan på antagningsbesked Besök kurshemsidan och skapa ett användarkonto och ett lösenord samt läs de texter som står i vänsterspalten. När du har antagits och betalat avgiften kommer du att få tillgång till kursen.