Värkstadens datorklinik

Gunilla BrattbergSedan 1982 har jag arbetat med datorer. Jag är helt självlärd och har aldrig haft någon att fråga. Däremot har jag varit den man frågar. Det gäller i bekantskapskretsen, i fastigheten där jag bor och sedan ett par år även i Seniornet Kungsholmen, en ideell förening där äldre hjälper äldre med datorer. I stadsdelsnämndens möteslokal för pensionärer fungerar jag också som datorstöd. I ett projekt har jag t.ex. hjälpt grupper av 80-90-åringar att komma online via surfplattor. Det har varit en pedagogisk utmaning. För att fler ska få nytta av det arbetsmaterial jag skrivit i dessa olika sammanhang har jag skapat denna datorklinik.

Du hittar datorkliniken på www.varkstaden.se/datorklinik/.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *