Värkmästarutbildningen

Så här skriver en deltagare som är i slutfasen av Värkmästarutbildningen:

“Detta är en it-utbildning med exeptionell hög kvalitet.

Jag tycker kurserna varit mycket givande med ett mycket bra upplägg, bra handledning och intressanta diskussioner i viktiga ämnen som gett mig nya insikter och fått mig att utvecklas och växa som människa. Jag har gått många utbildningar och kurser i mitt liv men tycker det här är den mest givande av dem. Det har varit värt varenda krona. (Hela utbildningen är på 28 veckor och kostar 150 kronor/vecka).

Genom kurserna känner jag mig mer positiv och ser i högre grad det positiva i saker och ting. Jag tycker jag accepterat min värk och tycker att det går att leva ett bra liv med värk. Har också accepterat min egentliga arbetsförmåga, istället för att sträva efter något som bara varit en dröm och önsketänkande om hur jag skulle vilja att det var, men som aldrig varit realistiskt. Tycker jag blivit bättre på att ta hänsyn till mina egna behov och sätta gränser och säga nej. Även andra har i min omgivning har märkt det och uppskattat att jag kan säga nej på ett annat sett än tidigare. Känner mig allmänt mer harmonisk, trygg och stärkt i mig själv.”

Läs fler recensioner på www.varkstaden.se/kursrecensioner.php.
Mer info om utbildningen på https://www.varkstaden.se/varkmastarutbildning.php.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *