Ny bok

Hej!

Nu har en ny bok med titeln “Avskriven! Om en empatilös sjukvård med pengar i centrum” kommit från tryckeriet. Första delen av boken är en självbiografisk berättelse om mina öden och äventyr som patient i sjukvården under de senaste åren. I andra delen reflekterar jag kring hur sjukvården har utvecklats när patienten i centrum i stället blivit pengar i centrum.

Bokens målgrupp är i första hand alla de som arbetar i sjukvården, men jag kan tänka mig att patienter som är beroende av sjukvård också kan ha nytta av den, liksom de som misstänker sig ha haft en borreliasjukdom, eller är hjärntrötta av andra orsaker. Boken borde även kunna intressera dem som forskar på hjärntrötthet.

Bokens syfte är att skapa debatt om vart sjukvården är på väg.

Boken omfattar 147 sidor och kostar 150 kronor + porto i Värkstadbokhandeln (www.varkstaden.se/bokhandel). Den finns även på AdLibris och Bokus.

 

 

 

 

 

 

 

GOD HELG!
önskar
Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *