Vad vill ni läsa?

Under flera år har jag presenterat texter i denna blogg varje fredag. De flesta texter är tagna ur boken “Levande ord för långtidssjukskrivna”. Många av texterna har återkommit med ett par års mellanrum. Den levnadsvisdom jag har skaffat i mitt eget liv, och inte minst i ett mångårigt arbete med långtidssjukskrivna människor, finns nu tillgängligt i “etikettmolnet” i vänsterspalten. Det känns inte meningsfullt att upprepa detta ännu en gång. Jag avser därför att ta en paus och frågar er som följer denna blogg vad ni vill vill läsa i fortsättningen. Om jag får några goda idéer kanske jag återkommer med veckoinlägg. Tills dess får ni botanisera i den livsvisdom som redan finns tillgänglig i denna blogg.

Allt gott!
Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *