Sommarrabatter i Värkstadsbokhandeln

Hej!

Under månaderna maj t.o.m. augusti säljer jag följande två böcker till mindre än halva priset.

Varför inte passa på att ge dig själv eller någon närstående en bokpresent, eller fylla på förrådet inför höstens verksamhet!

Priserna gäller om böckerna beställs i Värkstadsbokhandeln www.varkstaden.se/bokhandel.

Hållfasthetslära för arbete i den mänskliga sektorn

Inbunden, 256 sidor.
ISBN 91-9737714-7-5

Sommarpris 150 kronor + porto, dvs. 67% rabatt.

Boken är till för vem som helst som vill lära känna sig själv på ett djupare plan och “vaccinera sig” mot utbrändhet. Den är speciellt lämpad för människor som arbetar med andra människor och därmed är i riskzonen för utmattningssyndrom. Boken innehåller ett stort antal självskattningsformulär samt förslag på uppgifter att arbeta med mot bättre hälsa. För den som så önskar finns även en kurs kring boken (www.varkstaden.se/webbklinik).

Så här har kursdeltagare skrivit om boken och kursen:

“Fantastisk bok, vilken kurs! Jag vill verkligen tacka dig för den här lyxiga resan. Jag förstår inte att kursen inte ges på universitetet till alla personer som arbetar i den mänskliga sektorn men jag hoppas på att fler personer får ta del av din kurs som hjälper människor att upptäcka sig själva.”

“Jag var rädd att denna kurs skulle öka stresskänslan, men jag tycker att den i stället har minskat under den här månaden. Nedstämdheten har lättat. Tröttheten har en annan karaktär. Den är mera tankemässig än känslomässig känns det som. Jag känner också mera glädje.”

“Jag skulle kunna ge dig många exempel på att kursen gett mig en inre trygghet att våga ”lyfta på locket” utan att känna rädsla.”

“Kursen har hjälp mig att pussla ihop mitt liv. Det är den bästa jag kurs jag någonsin har gått.”

“Jag tror att den här kursen har räddat mig liv. Jag har fått fördjupad insikt och jag har accepterat en del symptom som jag måste leva med. Smärtan har blivit en del av mitt liv. Jag kan hantera den på annat sätt. Jag vill tänka vidare hur kan jag få andra att förstå samma sak och framför allt, hur jag ska kunna ge mina egna barn den här kunskapen som är så viktigt för att kunna leva ett harmoniskt liv.”

Levande ord för långtidssjukskrivna

Inbunden, 255 sidor.
ISBN 978-91-973714-9-0

Sommarpris 150 kronor + porto, dvs. 55% rabatt.

Denna bok är i första hand skriven för långtidssjukskrivna människor men även människor i arbete känner igen sig själva och kan ha stor nytta av den livsvisdom som förmedlas. Kanske kan man lära sig av andra som har gått i väggen så att man själv kan undvika det. Innehållet är baserat på hundratals samtal med sjukskrivna människor som har kommit till insikt om att de måste ändra sina liv för att bli långsiktigt hållbara.

Så här skrev en läsare:

Levande Ord är en skattkista skatter att ösa ur. Levande Ord ligger på mitt nattduksbord. Varje kväll slår jag på måfå upp en sida. Det blir “Dagens budskap” till mig. Det innehåller en betraktelse/berättelse ur det levande livet och avslutas med en bön/önskan inför framtiden. Att läsa Levande Ord på kvällen, har givit mig en inre ro inför natten. Min önskan är att många, många skulle ta till sig boken, som ledsagare för sin vandring genom livet.

Så här på Första maj vill jag passa på att önska dig en trevlig lässommar!

Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *