Om Värkstadsbokhandeln

Ansvarig för Värkstadsbokhandeln och författare till samtliga böcker

gunilla_mars13

Gunilla Brattberg
leg.läk., specialist i anestesi och smärtlindring
professor em i rehabiliteringspedagogik
handledare och styrelseledamot i SeniornetKungsholmen

I Värkstadsbokhandeln finns det tre huvudsakliga bokkategorier

I Värkstadens samtalgrupper har vi under åren haft fantastiska livsnära samtal. Den kunskap och erfarenhet jag har samlat under 14 år i StockholmsVärkstaden har jag förmedlat i ett stort antal böcker. Även om de i första hand riktar sig till människor med stressrelaterad ohälsa så kan vem som helst ha nytta av innehållet. Dessa böcker återfinns i kategorierna Värk och smärta samt Rehabilitering.

Själv har jag hela livet levt med det osynliga funktionshindret autism. I en serie självbiografiska böcker har jag förmedlat dessa specifika erfarenheter. Dessa böcker återfinns i kategorierna Autismspektrum och Självbiografier.

Slutligen har jag samlat erfarenheter från min verksamhet i Seniornet, en ideell förening där äldre hjälper äldre med datorer. Dessa böcker återfinns i kategorin Databöcker.

I Värkstadsbokhandeln säljs endast böcker författade av Gunilla Brattberg. Senare års böcker finns även tillgängliga i nätbutikerna Adlibris och Bokus. Äldre titlar är endast tillgängliga i denna bokhandel.

Beställda böcker skickas per post, i allmänhet med A-post. Postens portokostnad tillkommer. Se vidare under Köpvillkor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*