Nu har den kommit – manualen till människan – en bok på 524 sidor där jag summerar mina erfarenheter efter över 40 års arbete med trasiga människor. Boken är skriven för vanligt folk som brottas med livet, men också för dem som på olika sätt hjälper människor till bättre livskvalitet. Läs Bodil Jönssons förord som du hittar när du klickar på boktiteln samt på mer på Seniorhälsa.se: https://www.seniorhälsa.se/ibland-varker-hela-livet/.

Under februari säljer jag mina äldre böcker till kraftigt reducerade priser. Att böckerna är några år gamla gör inte att de är inaktuella. Böckerna handlar om människors hälsa, ohälsa, beteenden och mönster och dessa ändras inte så mycket över tid. Böcker som skrevs för tio år sedan är precis lika aktuella idag.

Idag har boken Äldre och sociala medier kommit från tryckeriet och finns nu för försäljning här i Värkstadsbokhandeln. Det är en bok som innehåller både teori och praktik. I den praktiska delen beskrivs handhavandet i olika sociala medier, Skype, Spotify m.fl. Beskrivningen är så pass tydlig att även en ovan datoranvändare ska kunna klura ut hur man t.ex. skapat ett konto på Facebook.

Under mer än 10 år har jag haft en Värkstadsbokhandel på Internet i programvaran osCommerce. Nu har jag i stället byggt en ny Värkstadsbokhandel i WordPress och WooCommerce. Kom gärna med synpunkter och berätta om det är något som inte fungerar eller är svårbegripligt.

I denna bokhandel har jag samlat böcker, skrifter, CD-skivor och DVD-filmer jag har producerat genom åren. Vissa alster har många år på nacken men är till stora delar aktuella även idag. De handlar om människor och mänskligt beteende och det ändras inte i samma takt som t.ex. teknik.

Välkommen att botanisera i bokhandeln!
Gunilla Brattberg