Bokrea

Så här i Bokrea-tider har jag passat på att sänka priserna på de flesta titlarna i Värkstadsbokhandeln. Gör gärna ett besök på www.varkstaden.se/bokhandel och se om det finns någon bok du skulle ha nytta av att läsa – eller kanske ge bort till någon som brottas med livet.

Vad man kan ha för nytta av mina böcker framgår av följande rader skrivna av en dotter till en kvinna som under flera år deltagit i Värkstadens verksamhet:

“Vill tacka för all kunskap och styrka som mamma fick genom dig, Värkstaden och dina böcker. Utan dessa verktyg och din klokhet hade vi inte fått ha henne kvar hos oss så länge som vi fick. Du lärde henne verkligen att leva och vara lycklig trots sjukdom och smärta.”

Vänliga hälsningar
Gunilla Brattberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *