Ny webbplats

Under sommaren har Värkstadens webbplats moderniserats på så sätt att den är responsiv och därmed anpassar sig efter den utrustning man använder, dator, surfplatta eller surfmobil. Den är nu, liksom bokhandeln och bloggen, skapad i WordPress. Till webbplatsen hör även två kursplattformar skapade i programmet Moodle, webbkliniken och datorkliniken. Alla olika delar ska nu även vara skyddade med SSL-certifikat så att trafiken mellan besökaren och webbplatsen är krypterad. Det är lätt att det blir “biverkningar” i en så omfattande omdaningsprocess. Om du som läser detta hittar något som inte fungerar som förväntat så hör av dig till mig (gunilla.brattberg@varkstaden.se) så ska jag åtgärda det.

Sensommarhälsningar
Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *