Manual till människan

Nu är den här – “Manualen till människan” med undertitel “Utbildning i Livets Universitet”. Rimligen måste en manual till människan bli ganska omfattande och boken innehåller 524 sidor. I boken redovisar jag över 40 års erfarenhet av att som läkare och ledare hjälpa lidande människor till förbättrad livskvalitet. Boken är skriven för människor som brottas med livet, deras anhöriga och personer som i olika roller är satta att hjälpa dessa människor att må bättre.

Boken går att beställa i Värkstadsbokhandeln (www.varkstaden.se/bokhandel) där det också går att läsa Bodil Jönssons förord och baksidestexten. Pris 430 kronor. Den går förstås också att köpa via t.ex. AdLibris eller Bokus.

Manual_omslag_small
Som komplement till boken finns nu även 27 filmer från Värkstadssamtal omfattande totalt 17 timmar och 22 minuter tillgängliga. För 750 kronor får man fri tillgång till dessa under en månad. Beställning sker via Värkstadsbokhandeln (www.varkstaden.se/bokhandel/).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *