Lära äldre IT

Nu har boken “Lära äldre IT – En handledarhandbok” kommit från tryckeriet. Boken handlar mer om HUR man lär äldre än VAD man lär äldre när det gäller IT. Betoningen ligger på psykologi och pedagogik. I bokens senare tredjedel finns dock ett avsnitt som berör den faktakunskap som efterfrågas av de äldre. Tidigare böcker i serien är “Äldre och Internet” samt “Äldre och sociala medier”. Mer information om dessa och andra böcker finns i Värkstadsbokhandeln (www.varkstaden.se/bokhandel). Samtliga böcker finns också på AdLibris och Bokus.

skanna0001

ISBN 97891982184-3-5
Format: A5
Pris: 180:-
Pris för medlemmar i SeniorNet: 150:-
Klubbpris vid köp om 10 ex. eller fler: 120:-
Porto tillkommer

GOD HELG!

önskar
Gunilla Brattberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *