Ny bok

Hej!

Höstens nya bok har titeln Dömd att bli missbedömd och den handlar om osynliga funktionshinders dilemma. Utgångspunkten är neuropsykiatriska funktionshinder som inte syns på utsidan men innehållet är tillämpbart även på andra osynliga funktionshinder t.ex. livet med långvarig smärta, neurologiska sjukdomar, diabetes, …

Boken omfattar 83 sidor. ISBN 978-91-977161-6-1
Priset i Värkstadsbokhandeln (www.varkstaden.se/bokhandel) är 150 kronor + porto.

En annan bok som handlar om livet med autismspektrumstörning och har titeln Guide i helvetet har varit slutsåld sedan en tid och kommer inte att tryckas om. Den har nu återuppstått som e-bok och finns också att beställa på www.varkstaden.se/bokhandeln. Priset är 150 kronor.

Hösthälsningar från
Gunilla Brattberg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *