Bokerbjudande

De flesta böcker jag har skrivit vänder sig till människor som på olika sätt brottas med livet.

En sådan bok är Hållfasthetslära för arbete i den mänskliga sektorn (256 sidor). Boken är en handbok i hur man kan bli hållfast i livet – både yrkeslivet och privatlivet. Den innehåller bl.a. många skattningsinstrument där du kan testa dig själv. Boken realiseras i Värkstadsbokhandeln (https://varkstaden.se/bokhandel) för 100 kronor + porto (99 kronor).

Om du beställer den före den 15/8 2021 får du boken Levande ord för långtidssjukskrivna (255 sidor) på köpet. Den boken innehåller tänkvärda berättelser jag har snappat upp i samtal med drabbade människor. Båda böckerna är inbundna.

Priset för båda böckerna inklusive porto är 199 kronor. Gör din beställning via e-post till gunilla.brattberg@varkstaden.se. Ange namn, adress, telefon. Förskottsbetala 199 kronor till bankgiro 5093-9594 eller via Swish till 0705696789. Böckerna levereras inom 3-5 dagar.

Trevlig sommarläsning!
Gunilla Brattberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *