Ny Värkstadsbokhandel

Hej!

VÄRKSTADSBOKHANDELN har moderniserats och fyller nu också kraven för responsiv design. Det innebär att den är anpassad även till surfplattor och mobiler. Adressen är densamma som tidigare dvs. www.varkstaden.se/bokhandel. För att fira denna pånyttfödda Internetbokhandel bjuder jag på frakt/porto för de tio första bokbeställningarna i nya Värkstadsbokhandeln.

Kom gärna med synpunkter och om du har läst någon av mina böcker så varför inte skriva en recension. Gå in på respektive bok så hittar du en flik Recension där du ger ditt bidrag. Självklart vill jag också veta om det är något som inte fungerar eller är oklart så ska jag försöka rätta till det.

Bästa hälsningar
Gunilla B.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *