SNK-bokning

PC/IT-hjälp

Du är välkommen att boka in en personlig handledare under en timme. Vi håller till på Bolinders plan 1, 1tr ner i en lokal som heter Baltzar. Följande dagar har vi PC/IT-hjälp under vårterminen 2020: 10/3, 17/3, 31/3, 7/4 och 28/4. Det finns två pass att välja mellan under rubriken Tidsintervall nedan (10.30-11.30 eller 11.45-12.45). Observera att inte alla tisdagar är bokningsbara, trots att det ser så ut i schemat! Personnummer krävs av Vuxenskolan som ger oss ett visst bidrag för denna verksamhet.

Efter bokningen får du avvakta ett godkännande som kommer via e-post. Om du inte har fått en bekräftelse eller besked om att tiden är fullbokad inom ett dygn så kolla i spamfiltret.

För PC/IT-hjälp börja med att välja datum i kalendern, fyll i vilken utrustning du behöver hjälp med och problembeskrivningen, välj tidsintervall och fyll slutligen i dina persondata i formuläret. Klicka därefter på Skicka-knappen längst ner.

Kurser

Kryssa för den kurs du vill anmäla dig till och fyll i dina persondata. Du behöver också boka en tid för att anmälan ska fungera även om den inte är relevant i detta fall. Avvakta bekräftelse från kursledaren.

Vid problem att boka

Om du har problem att boka in en tid för PC/IT-hjälp eller en kurs – t.ex. om du inte har någon e-postadress – kan du ringa vår automatiska telefonsvarare på telefon 07093411739 så ringer vi upp vid första bästa tillfälle. Ring även detta nummer om du behöver avboka en redan inbokad och godkänd tid.

[booking nummonths=3 startmonth=’2020-3′]